In 4 maanden weer lekker in je vel. Hoe klinkt je dat in de oren?

 • Onvoorstelbaar, want 4 maanden is toch heel kort?
 • Dat gaat vast niet voor mij werken, ik krijg mijn negatieve gedachten of dat onbestemde gevoel nooit weg in zo’n korte tijd?
 • ik heb al allerlei andere dingen geprobeerd en dat duurde langer maar werkte alsnog niet

Ben jij de man of vrouw die zich hier in herkent? 

Laat die negatieve gedachten maar varen!

Jarenlange ervaring in werken met allerlei mensen en problematieken heeft me geleerd dat mensen ongeveer 4 maanden nodig hebben om weer op de rit te staan.

In die 4 maanden help ik je:

 • af te rekenen met je negatieve gedachten
 • je zelfvertrouwen en zelfbeeld te verbeteren
 • stress en spanning te verminderen
 • jouw weerbaarheid te vergroten

Maar hoe dan?

Ik ga actief met je aan de slag. Niet alleen maar praten, maar vooral ook veel doen. Oefeningen, opdrachten, rollenspellen en technieken die je inzicht geven en je naar je lijf brengen. Je gaat voelen wat het allemaal met je doet, hoe je het in kan zetten en waar voor jou de schoen wringt. Dit in combinatie met gesprekken om te reflecteren of je tot kritisch denken aan te zetten.

We starten met een intakegesprek waarin we je hulpvraag duidelijk op ‘papier’ zetten en waar we samen doelen opstellen. De informatie die jij me vertelt vormt de bodem van waaruit ik oefeningen en opdrachten samen stel die passen bij jou.

We werken altijd één op één* in een ruimte waarin geen inkijk is. En we kunnen dingen zo vaak herhalen, aanpassen en bijschaven als jij prettig vind. Ik bied de kaders, jij bent de regisseur over de inhoud.

Ga jij stappen vooruit zetten?

* de praktijk heeft stagiaires dramatherapie meelopen. In overleg met jou neemt de stagiaire deel aan de behandeling.

De opbouw:

 • We starten met een intakegesprek (60 minuten) waarna ik een behandelplan voor je schrijf. Wanneer je akkoord hebt gegeven op het behandelplan en de behandelovereenkomst (alle documenten kunnen online getekend) kunnen we van start.

Daarna volgt:

 • 10 sessies van 90 minuten in de praktijk. De eerste 5 sessies zijn in opeen volgende weken gepland, zodat we kunnen werken aan een goed fundament van vertrouwen en veiligheid en een flinke boost kunnen geven aan je proces.
 • De andere 5 sessies plannen we om de week, zodat je tussentijds ruimte hebt om te oefenen, ervaring op te doen en te verwerken.
 • Een afrondend evaluatieverslag (per beveiligde mail)
 • Je krijgt 2 online coachsessies van 30 minuten in de 3 maanden na de laatste sessie die je zelf kunt inplannen in de agenda naar jouw behoefte. Zo kunnen we nog even checken hoe het met je gaat, of het lukt om vast te houden aan de geleerde vaardigheden en we kunnen nog vragen of zorgen bespreken.
 • Je ontvangt in je mail oefenbladen die je online of uitgeprint kunt invullen, ter ondersteuning van je proces.

Klinkt goed, dat aanbod!

Maar wat gaat dat kosten?

Je gezondheid is een groot goed! Zonder een goede gezondheid loopt je leven eigenlijk niet soepeltjes. En dat kan op veel vlakken doorwerken. Je gezin, je relatie, je werk, je vriendschappen… Mentale klachten kunnen invloed hebben op je fysieke gezondheid. En bij fysieke mankementen kan dit invloed hebben om je mentale gezondheid. Een gezond lichaam en gezonde geest zijn dus een grote bijdrage aan je levensgeluk.

Jouw investering aan je mentale gezondheid verbeteren in 4 maanden bedraagt slechts €990,- Dit bedrag is vrijgesteld van btw.

Je kunt dit bedrag ook betalen in:

2 termijnen: €495,- (+€3,95 administratiekosten)
3 termijnen: €330,- (+€3,95 administratiekosten)

 

Decemberaanbieding voor de snelle beslissers

Omdat December een maand van geven is heb ik een speciale aanbieding voor je. Als jij binnen 48 uur na de workshop beslist om dit traject te volgen betaal je niet €990,- maar €890,- Je krijgt dus €100,- van me cadeau!

Maak hieronder direct een afspraak om te starten met dit traject. Des te eerder zit jij weer goed in je vel!

9 + 14 =