In 4 maanden lekker in je vel. Hoe klinkt je dat in de oren?

 • Onvoorstelbaar, want 4 maanden is toch heel kort?
 • Dat gaat vast niet voor mij werken, ik krijg mijn negatieve gedachten of dat onbestemde gevoel nooit weg in zo’n korte tijd!
 • Ik heb al allerlei andere dingen geprobeerd en dat duurde langer maar werkte alsnog niet.

Ben jij de persoon die zich hier in herkent? 

Laat die negatieve gedachten maar varen!

Jarenlange ervaring in werken met allerlei mensen en problematieken heeft me geleerd dat mensen ongeveer 4 maanden nodig hebben om weer op de rit te staan.

In die 4 maanden help ik je:

 • af te rekenen met je negatieve gedachten
 • je zelfvertrouwen en zelfbeeld te verbeteren
 • stress en spanning te verminderen
 • jouw weerbaarheid te vergroten

Maar hoe dan?

Ik ga actief met je aan de slag. Niet alleen maar praten, maar vooral ook veel doen. Oefeningen, opdrachten, rollenspellen en technieken die je inzicht geven en je naar je lijf brengen. Je gaat voelen wat het allemaal met je doet, hoe je het in kan zetten en waar voor jou de schoen wringt. Dit in combinatie met gesprekken om te reflecteren of je tot kritisch denken aan te zetten.

We starten met een intakegesprek waarin we je hulpvraag duidelijk op ‘papier’ zetten en waar we samen doelen opstellen. De informatie die jij me vertelt vormt de bodem van waaruit ik oefeningen en opdrachten samen stel die passen bij jou.

We werken altijd één op één* in een ruimte waarin geen inkijk is. En we kunnen dingen zo vaak herhalen, aanpassen en bijschaven als jij prettig vindt. Ik bied de kaders, jij bent de regisseur over de inhoud.

Wil je er meer over lezen? Kijk dan hier.

Ga jij stappen vooruit zetten?

 

* de praktijk heeft stagiaires dramatherapie meelopen. In overleg met jou neemt de stagiaire deel aan de behandeling.

De opbouw:

 • We starten met een intakegesprek (60 minuten) waarna ik een behandelplan voor je schrijf. Wanneer je akkoord hebt gegeven op het behandelplan en de behandelovereenkomst (alle documenten kunnen online getekend) kunnen we van start.

Daarna volgt:

 • 10 sessies van 75 minuten in de praktijk. De eerste 5 sessies zijn in opeen volgende weken gepland, zodat we kunnen werken aan een goed fundament van vertrouwen en veiligheid en een flinke boost kunnen geven aan je proces. De andere 5 sessies plannen we om de week, zodat je tussentijds ruimte hebt om te oefenen, ervaring op te doen en te verwerken.
 • Een afrondend evaluatieverslag (per beveiligde mail)
 • Je krijgt 2 online coachsessies van 30 minuten in de 3 maanden na de laatste sessie die je zelf kunt inplannen in de agenda naar jouw behoefte. Zo kunnen we nog even checken hoe het met je gaat, of het lukt om vast te houden aan de geleerde vaardigheden en we kunnen nog vragen of zorgen bespreken.
 • Je ontvangt in je mail oefenbladen die je online of uitgeprint kunt invullen, ter ondersteuning van je proces.

Klinkt goed, dat aanbod!

Maar wat gaat dat kosten?

Je gezondheid is een groot goed! Zonder een goede gezondheid loopt je leven eigenlijk niet soepeltjes. En dat kan op veel vlakken doorwerken. Je gezin, je relatie, je werk, je vriendschappen… Mentale klachten kunnen invloed hebben op je fysieke gezondheid. En bij fysieke mankementen kan dit invloed hebben om je mentale gezondheid. Een gezond lichaam en gezonde geest zijn dus een grote bijdrage aan je levensgeluk.

Jouw investering aan je mentale gezondheid verbeteren in 4 maanden bedraagt slechts €1090,- Dit bedrag is vrijgesteld van btw.

Je kunt dit bedrag ook betalen in:

2 termijnen: €545- (+€3,95 administratiekosten)
3 termijnen: €363,33,- (+€3,95 administratiekosten)

 

 

Maak hieronder direct een afspraak om te starten met dit traject. Des te eerder zit jij weer goed in je vel!

Aanmelden?

Helaas ontkomt ook ik er niet meer aan: een wachtlijst. Wil jij verzekerd zijn van een plaatsje binnenkort (vermoedelijke wachttijd 1-2 maanden) schrijf je dan in op de wachtlijst.

Dit kan via onderstaande link:

https://dramatherapieboxtel.clientomgeving.nl/wachtlijst

                                                    Ervaringen

Dramatherapie voor worstelende moeders

Om de vele gesprekken met allerlei zorgverleners effectiever te kunnen voeren, klopte ik als moeder van een kind met een handicap aan bij Esther voor hulp. Want ik merkte dat mijn frustraties over allerlei dingen die verkeerd gingen, en gegaan waren, veel invloed hadden op de sfeer in mijn gezin.

Al meer dan 10 jaar beweeg ik mee in de bureaucratie van de zorg, de starheid van sommige planningsafdelingen, houd ik rekening met de persoonlijke gevoeligheden van alle betrokkenen, en probeer ik de vele vooroordelen die er zijn ten opzichte van kinderen met een handicap – en hun moeders, te pareren.

Die ene oefening van Esther heeft zo ontzettend veel impact gehad. Meteen voelde ik het in mijn buik. Er zijn echt vreselijke dingen gebeurd, door mensen met macht, maar ik dacht dat ik het had kunnen parkeren. Nu keek ik het recht in de ogen en hielp en steunde Esther me daarbij. Dagen, wat zeg ik, weken erna bleven de tranen komen, had ik wankele benen. Ik realiseerde me dat ik door het vele slikken – slikken – slikken aan mijn eigen oordeel was gaan twijfelen, aan mijn waarde als mens. Op heel veel gebieden, ook buiten de zorg. En toen, op een dag, was ik klaar om het geleerde toe te passen.

In een gesprek met de arts kon ik precies de juiste woorden vinden, zonder daarbij de enorme lading te voelen die over de jaren was opgebouwd vanwege heel veel (drie ervan onvergeeflijk!) fouten die veel impact hebben gehad. De eerstvolgende keer in gesprek met een ander machtspersoon, wist ik: dit ligt niet aan mij, dit is niet oké, ik hoef dit niet te slikken, ik moet hier weg. Dat heb ik vervolgens gedaan en ik heb daarvoor in de plaats een veel fijnere , lievere werkomgeving gevonden.

Ik zou willen dat iedereen wist hoe waardevol enkele sessies dramatherapie voor moeders kunnen zijn, voor mensen die worstelen op hun werk, of met iets anders. Het heeft zo ontzettend veel impact! Het doet zoveel goeds! – Anoniem

Inge
Esther legt de vinger op de zere plek. Geeft duidelijke, en directe feedback. Visualiseert situaties, waardoor inzicht ontstaat. Esther is betrokken en enthousiast. Zij nodigt uit, en inspireert, tot openheid. Ik kan verder!!